Katusefermid

10 põhjust, miks eelistada katuseferme


Katusefermid ja tehases toodetud valmis konstruktsioonid on muutumas ehitajate seas üha eelistatumaks lahenduseks. Selle populaarsuse on toonud üsna mitmed tänapäeva ehitaja jaoks olulist põhjust, mille kokkuvõtvalt saab öelda on - kiiremalt, soodsamalt ja parem kvaliteet.

  1. Kokkuhoid materjalide pealt. Materjalidelt on võimalik saavutada kuni 30% kokkuhoidu võrreldes traditsiooniliselt ehitatud katusega. Konstruktsiooni koostamisel saab kasutada optimaalselt vajaminevaid ristlõikeid ja puitmaterjali. 
  2. Sobib nii uue maja ehitamisel kui vana renoveerimisel. Tehases valmistatud fermid on tugevamad võrreldes objektil ehitatud konstruktsioonidega. Lisaks arvestatakse konstruktsioonide tegemisel ka hilisema kattematerjaliga - plekk, kivi, eterniit, laast jne.
  3. Praktiline pool ja lai kasutus. Ogaplaatferme saab kasutada nii katuste, lagede kui ka põrandate ehitamisel. Vahelagede sisse on lihtne paigaldada elektrijuhtmeid, ventilatsiooni-, kanalisatsiooni-, kütte- ja veetorusid. 
  4. Kokkuhoid ehitusplatsil. Ehitusplatsid jäävad puhtaks peale fermide paigaldamist, kuna ei teki tootmisega seotud jäätmeid. 
  5. Kokkuhoid ajas. Ajaliselt hoiad kokku paigaldamise lihtsuse ja kiirusega. Tellid tehases tootmise täpselt ajaks, mil tööjärg käes. Kraanaga tõstad paika ja kinnitad järjest.
  6. Paigaldamine ei nõua eritehnikat. Piisab lihtsamast kraanast, mis enamasti on sama auto peal, mis transpordib fermid objektile. Selle tööga saab hakkama väike arv üldehitus ehitajaid ja võimalik paigaldada ka kitsastes oludes.
  7. Paindlikud lahendused. Iga katusekonstruktsioon valmistatakse spetsjaalselt hoone järgi. Fermid projekteeritakse pädeva inseneri poolt spetsiaalse programmi abil. Nii on võimalik pakkuda praktilisi ja paindlikke lahendusi erinevatele katusekonstruktsioonidele.
  8. Muretu transport. Fermid on kompaktselt pakitud ja vajadusel kiletatud tehases, et kaitsta ilmastiku ning transportimisel tekkivate ohtude eest.
  9. Kõrge kvaliteedinõuded. Kõik Naturali ogaplaatfermid on valmistatud vastavalt EN14250:2010 standardile. Meie toodetud katusefermidel on CE märgistus, mis annab garantii toodangu kvaliteedile ja tõendab selle vastavust Euroopa ehitusregulatsioonidele.
  10. Tunnustatud ja laialt levinud tööstusmeetod. Seadmed millega valmistatakse ferme on maailmapraktikas pikalt kasutusel. Natural alustas oma fermitehase arendamist 2016. aastal ja oleme puidutöötlemisega tegelenud üle 30. aasta.

Lisaks eelnevale on Natural AS pühendunud kogu puitmaterjali jätkusuutlikkuse parendamisele. Katusefermide ja höövelpuidu tootmisel on tooraine materjali- ja energiakulu maksimaalselt optimeeritud ning meie toorme partnerid lähtuvad üldtunnustatud kvaliteedi nõuetest ning järgivad PEFC, FSC standardeid. 

Uuri lisainfot Natural AS katusefermide kohta veebilehelt naturalprofessional.ee/pages/katusefermid 

Kui soovid ehituspuitu osta, siis kõige mugavam on seda teha läbi Naturali e-poe, kus on pidevalt saadaval üle 250 erineva toote. Lisaks, tuuakse üle 600€ tellimused Mandri-Eesti piires nädala jooksul tasuta naturalprofessional.ee 

Suurklientidele, edasimüüjatele ning ehitutajatele soovitame ühendust võtta projektimüügi osakonnaga, kus teie soove haldavad 5 energilist ja abivalmis konsultanti naturalprofessional.ee/pages/contact